ye-logo.v1.2

Вибори-2015: Про порядок голосування за кандидатів на посаду міських голів

Вибори 3323
На Хмельниччині лише в Хмельницькому вибори миіського голови можуть пройти в два тури
На Хмельниччині лише в Хмельницькому вибори миіського голови можуть пройти в два тури. Фото: info-vybory.in.ua/

В Україні триває просвітницька кампанія для виборців

У рамках проекту «Розбудова спроможності в проведенні навчання у виборчому процесі та підвищення обізнаності виборців», що виконується Координатором проектів ОБСЄ в Україні у співпраці та за запитом Центральної виборчої комісії за підтримки Канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку, Міністерства закордонних справ Норвегії та Уряду Королівства Данія з’явилися не лише відеоролики, які пояснюють деякі виборчі аспекти, а розповіді про те, чому варто йти на вибори, чому не слід продавати свій голос, та, власне, як відбуватимуться місцеві вибори.

Пропонуємо вашій увазі переглянути роз’яснювальне відео, як обиратимуть міських голів. Нагадаємо, на Хмельниччині в десяти містах області обиратимуть нових міських голів, а ще у трьох – голів об’єднаної громади. Лише в одному місті – у Хмельницькому, вибори мера можуть пройти в два тури.

 Зауважимо й про те, що 25 жовтня на сайті газети  «Є» буде проходити онлайн телемарафон, присвячений виборам, під час якого читачі можуть телефонувати до студії за номером (0382) 66-43-35 та розповідати про те, якими для них є нинішні вибори. Працюватиме і гаряча лінія за номером (067) 380-77-60, на яку подоляни можуть повідомляти про ймовірні порушення під час виборів.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую