ye-logo.v1.2

Перша сенсація від хмельницьких волейболістів

Спорт 1932
Хмельничани, вигравши в суперника вище за рангом, мають непогані шанси, аби пройти до другого етапу Кубка України з волейболу
Хмельничани, вигравши в суперника вище за рангом, мають непогані шанси, аби пройти до другого етапу Кубка України з волейболу. Фото: з архіву

У Хмельницькому стартував перший етап Кубку України з волейболу.

Відбулися стартові матчі першого етапу Кубка України з волейболу. У Хмельницькому за дві путівки до наступного раунду змагань змагаються чотири клуби. Окрім хмельницького «Новатора», який в новому сезоні знову виступатиме в вищій лізі чемпіонату України, за вихід до другого етапу змагають харківська «ХОВУКС-Юридична академія-2», а також два представники Суперліги «Хімпром-СумДУ» з міста Суми та «Фаворит» із міста Лубни Полтавської області.

І в першому ж матчі хмельницькі волейболісти стали авторами сенсації. Нашій команді вдалося виграти в «Фаворита». До того, доволі впевнено. У першій чверті «Новатор» переміг переміг 25:22, у другій – 28:26, а ось у третій – 25:15. У іншому ж матчі сумчани прогнозовано здолали харків‘ян.

Вже сьогодні о 19.00 «Новатор» у своєму спорткомплексі проведе другий матч. Суперником хмельничан стане «ХОВУКС-Юридична академія-2». Завтра, 24 жовтня, хмельничани зіграють із «Хімпром-СумДУ». Початок матчу о 12.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую