ye-logo.v1.2

На Хмельниччині п'яний водій із марихуаною в салоні погрожував даішникам звільненням

Кримінал 2381
Чоловікові позбавлення волі на строк до 3 років
Чоловікові позбавлення волі на строк до 3 років. Фото: runyweb.com

Молодий чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і грабежі.

Подія сталася вночі, близько 03.40 години, поблизу села Михнівка Теофіпольського району. Як повідомляє прес-служба обласної міліції, працівники Державноінспекції зупинили автомобіль, який рухався прямо посередині автодороги.

"Під час перевірки документів 27-річний водій поводився неадекватно: кричав, лаявся, погрожував звільненням з ОВС. Як з’ясувалося, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, - розповідають правоохоронці. - Під час огляду автомобіля в багажнику та салоні були виявлені рослини конопель. Чоловік пояснив, що зірвав їх на звалищі для власного вжитку".

Усі рослини вилучили та направили на експертизу. На порушника склали адміністративний протокол за кермування у нетверезому стані та відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією цієї статті — позбавлення волі на строк до 3 років.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую