clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Салат із консервованої горбуші з грибами

Фото: автора

Горбуша – фаворит серед рибних консервів. Саме її багато кулінарів обирають, якщо хочуть приготувати салатик із консервованою рибкою.

Найпопулярніша страва з горбушею – це стара-добра «Мімоза». Вона вже давно стала класикою. Ми ж розглянемо інший варіант салату із цією рибкою, не менш апетитний і смачний. До речі, ви можете використовувати будь-яку консерву в олії, і навіть тунець у власному соку.


Інгредієнти:
Банка консервованої горбуші (200 г), 3 варених яйця, 2 цибулини, 2 морквини, склянка маринованих шампіньйонів, майонез (бажано домашній), олія для обсмажування цибулі та моркви, 2 зубки часнику.

Приготування:
Горбушу розім'яти виделкою або ложкою. Моркву почистити та натерти на тертці, цибулю — нарізати кубиками. Спасерувати овочі на олії, посолити, поперчити. Гриби подрібнити довільно. Варені білки яєць натерти на крупній тертці й змішати з вичавленим часником. Викладати салат шарами, просочуючи кожен домашнім майонезом.

Шари: горбуша консервована, цибуля та морква, обсмажені на олії гриби, білки яєць із часником, жовтки.

Верхній шар прикрасити вареною морквою, яйцями, зеленню та свіжим чи маринованим огірком.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31