ye-logo.v1.2

Прем’єр-ліга з футболу: інтрига залишається лише у боротьбі за «бронзу»

Спорт 2431
Старокостянтинівський Случ, який вдома в першому колі не міг виграти в хмельницького Поділля, зробив це в другому колі в Хмельницькому
Старокостянтинівський Случ, який вдома в першому колі не міг виграти в хмельницького Поділля, зробив це в другому колі в Хмельницькому. Фото: автора

Старокостянтинівський «Случ», фактично, гарантував собі срібні медалі.

У чемпіонаті області з футболу серед команд Прем’єр-ліги зіграні чергові матчі, після яких інтрига за срібні нагороди майже зникла.

Волочиський «Збруч», який ще минулого туру достроково став чемпіоном області вдома приймав нетішинський «Енергетик». І, програючи з рахунком 1:0, «Збручу» вдалося вирвати перемогу 2:1. Зауважимо, що за рахунку 0:1, нетішинці ще й пробивали пенальті, але голкіпер Сергій Чиж врятував волочиський клуб від голу.

МФК «Славута» вдома не зміг зачепитися за очки в протистоянні з хмельницьким СК «Поділля-ДЮСШ-1». Гості, забивши один гол, змогли відстояти мінімальну перевагу та продовжують боротьбу за бронзові нагороди чемпіонату.

А ось ФК «Дунаївці», який має шанси на «срібло», ускладнив собі завдання. Дунаєвчани в Білогір’ї не змогли здолати «Перлину Поділля», зігравши внічию 0:0.

У матчі "Поділля" - "Случ" багато боротьби було в центрі поля.

Натомість головний претендент на срібні нагороди – старокостянтинівський «Случ» своє завдання виконав на відмінно. Завітавши до Хмельницького, «Случ» впевнено здолав НФК «Поділля». Вже на 12 хвилині матчу Віталій Сакович відкрив рахунок у грі, а через 8 хвилин стало 2:0, коли у власні ворота зрізав м’яч Максим Роговський. На перерву команди пішли за рахунку 0:3 – другий гол у матчі забив Сакович.

Євген Калиниченко (в синій формі) завдав чимало клопотів хмельницьким футболістам.

Команда Анатолія Шляхового (№3) ще зберігає шанси на бронзові нагороди.

У другому таймі «Случ» забив ще один раз – відзначився Ігор Перепелиця. Хмельничани ж так і не змогли «розмочити» рахунок. Отож, 0:4. Тепер лише диво може завадити «Случу» здобути срібні нагороди чемпіонату. А ось у протистоянні за «бронзу» претендентів чотири.

Богдан Шершун (з м’ячем) і в обороні грав, і до атак "Случа" приєднувався.

Ще декілька років томі Олександр Антонов (у синьому) та Костянтин Шляховий грали в одній команді.

Андрій Лемішевський (в синій формі) вийшов на поле в складі "Случа" в другому таймі.

Микола Сохорук (у помаранчево-чорній формі) відчайдушно грав у відборі, але... "Поділля" програло "Случу" 0:4.

Турнірне становище команд: 1. «Збруч» - 36 очок (12 матчів), 2. «Случ» - 23 (11), 3. ФК «Дунаївці» - 15 (11), 4. СК «Поділля-ДЮСШ-1» - 14 (11), 5. НФК «Поділля» - 12 (11), 6. «Енергетик» - 12 (12), 7. МФК «Славута» - 9 (12), 8. «Перлина Поділля» - 6 (12).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую