ye-logo.v1.2

Меджибізька фортеця запрошує на знайомство з привидами під час “Гарбузової ночі”

Афіша 3709
Гостей частуватимуть гарбузовою кашею
Гостей частуватимуть гарбузовою кашею. Фото: torange.biz

У замку 31 жовтня влаштовують свято з розвагами, конкурсами і несподіванками.

У Меджибізькій фортеці 31 жовтня вируватиме фольклорне свято “Гарбузова ніч. Організатори запрошують дорослих і дітей, обіцяють познайомити з місцевими привидами та нагодувати хелловінською вечерею. Початок дійства о 16 годині.

“Гарбуз – одна з традиційних і найулюбленіших сільськогосподарських культур в Україні і світі. Тому і сам гарбуз бере участь у багатьох обрядах, і страви з нього є традиційними для народного столу. Комусь дівчата “гарбуза підносили”, а когось лякали “гарбузовою головою” із свічкою всередині. А в сучасному глобалізованому світі співіснують між собою і українські, і кельтські, і інші традиції. Знайомство з ними пропонується усім відвідувачам “Гарбузової ночі”, - розповідають організатори свята.

У програмі “Гарбузової ночі” розваги, історії, конкурси, таємничі несподіванки, знайомство з “привидами Меджибізької фортеці” і незвичайними стравами з гарбуза. Серед делікатесів хелловінської вечері: гарбузова каша, зварена на вогнищі у старовинному 100-річному казані, настоянка в гарбузі та ароматний глінтвейн "Світильник Джека".

Коментарі:

Igor Zapadenko 30.10.2015 00:36

УВАГА!!!!! Є поправка: Початок "Гарбузової ночі у Меджибізькій фортеці" - не о 18, а о 16-й годині. Уся найсвіжіша інформація, замовлення проїзду до Меджибізької фортеці і назад - на нашій сторінці у ФБ: https://www.facebook.com/events/771319716344768/

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую