ye-logo.v1.2

Вибори у Хмельницькому: розклад сил поки що незмінний

Вибори 6447
Поки що гшоловною інтригою залишається те, які партії пройшли до Хмельницької міської ради та скільки мандатів вони отримають.
Поки що гшоловною інтригою залишається те, які партії пройшли до Хмельницької міської ради та скільки мандатів вони отримають. . Фото: автора

Вже сьогодні міська виборча комісія може завершити опрацювання протоколів з усіх дільниць.

Ще вчора зранку під час прийому та опрацювання протоколів Хмельницької міською виборчою комісією «намалювалися» лідери виборчих перегонів у боротьбі за «крісло» мера. «Поки що розклад не змінився, - каже заступник голови комісії Віталій Швед. – Попереду Олександр Симчишин зі «Свободи» та самовисуванець Костянтин Чернилевський. Вони з величезним відривом випереджають найближчих переслідувачів Сергія Мандзія та Олега Лукашука. Утім, точну кількість неопрацьованих протоколів поки що назвати не можу. Але їх залишилося небагато».

Щодо виборів до Хмельницької міської ради, то поки що до ради потрапляють п’ять партій: «Свобода», «Самопоміч», «Блок Петра Порошенка – Солідарність», «За конкретні справи» та «Батьківщина». Але, скільки в цих партій відсотків, в комісії не поспішають називати, бо ситуація змінюється з кожним новим опрацьованим протоколом. «Сподіваюся, що вже сьогодні ми завершимо рахувати голоси і матимемо остаточні результати», - каже Віталій Швед.

Ми ж нагадаємо, що сьогодні, 27 жовтня о 16.00 на сайті газети «Є» в прямому ефірі про результати виборів та особливості підрахунку голосів обговорюватимемо з представниками виборчих комісій та з спостерігачами.  Усі охочі відвідувачі сайту газети «Є» матимуть змогу  приєднатися до розмови в студії за номером (0382) 66-43-35 або 067-380-77-60. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую