ye-logo.v1.2

З Хмельниччини депортували 10 іноземців, які порушили правила перебування в Україні

Суспільство 2306
Восьми іноземцям заборонили їхати в Україну
Восьми іноземцям заборонили їхати в Україну. Фото: volynnews.com

Їх притягнули до адміністративної відповідальності та оштрафували.

Минулого тижня працівники відділу у справах іноземців, осіб без громадянства та протидії нелегальній міграції УДМС Хмельниччини разом із представниками правоохоронних органів та громадських організацій виявили 10 осіб, які порушили правила перебування на території України. Їх притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 203 КУпАП та оштрафували на близько 6,5 тисячі гривень.

Як повідомили в обласному управлінні Державної міграційної служби, стосовно кожного з них було прийнято рішення щодо примусового повернення з території України, а 8 особам-іноземцям, які грубо порушили міграційне законодавство, - із забороною подальшого в'їзду в Україну терміном на 3 роки.

За повідомленням УДМС Хмельниччини, ще влітку в Україні розпочалась операція “Кордон-2015”, яка спрямована на боротьбу з незаконною міграцією та торгівлею людьми. Основне її завдання: комплексне застосування сил і засобів різних відомств щодо контролю місць появи незаконних мігрантів, ймовірних маршрутів їх руху та викриття існуючих каналів протиправної діяльності на всій території України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую