ye-logo.v1.2

Правоохоронці "накрили" ще два підпільних казино: цього разу у Хмельницькому

Кримінал 2084
У Хмельницькому виявили два ігрових зали
У Хмельницькому виявили два ігрових зали. Фото: zakarpattya.net.ua

Організаторів грального бізнесу покарають штрафом.

У Хмельницькому правоохоронці виявили та припинили незаконну діяльність двох підпільних гральних закладів. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук начальник управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС у Хмельницькій області Олександр Федорович.

"На підставі ухвал Хмельницького міжрайонного суду працівники управління протидії злочинності у сфері економіки спільно з колегами з інших міліцейських підрозділів провели два одночасних санкціонованих обшуки у підпільних гральних закладах Хмельницького, - пише міліціонер. - У ході обшуків вилучили 18 одиниць комп’ютерної техніки із програмним забезпеченням для здійснення азартних ігор, 2 платіжних термінали «ІВОХ», бухгалтерську документацію, чорнові записи з діяльності гральних закладів та анкети постійних клієнтів".

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом від 10 тисяч до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Нагадаємо, нещодавно правоохоронці також виявили підпільний ігровий заклад у Шепетівці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую