clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Суп «Айнтопф» з квашеною капустою і копченостями

Фото: автора

«Eintopf» («все в одному горщику») — це густий ароматний німецький суп чисто селянського походження з м'ясом, копчениною, сосисками або іншими м'ясними продуктами.

Але цю першу страву готують не лише в Німеччині, але й у Бельгії, Іспанії та Франції. В бельгійський айнтопф часто додають світле пиво. Інгредієнтами для цього супу можуть бути бобові (квасоля, горох, сочевиця), овочі (картопля, капуста, бруква, морква) та крупи. А також макаронні вироби й сухарики. Айнтопф готують навіть із рибою. Чудово вписуються у суп квашена капуста, огірки та зелень.

Інгредієнти:
На каструлю в 6-7 л: 4 л бульйону (у мене курячий), 300 г сирокопчених мисливських ковбасок, 200 г копчених реберців, 8 картоплин, 100-150 г копченої курячої ковбаси (можна використовувати будь-які копченості, які є у вас у наявності), червоний перець чилі, 2 склянки квашеної капусти, цибулина, морквина, 2 ст. л. томатної пасти, 3 мариновані огірки, лавровий листок, 3 зубки часнику, зелень петрушки і кропу (за бажанням).

Приготування:
Копченину нарізати шматочками, реберця порубати.


Все злегка обсмажити на сковорідці. Овочі нарізати довільно й додати до ковбасок-реберець. Смажити протягом 10 хвилин й додати томатну пасту.
До бульйону покласти нарізану кубиками картоплю й зварити її практично до готовності. Потім закинути томатну засмажку, дати закипіти, покласти лавровий листок.
Слідом попередньо промиту капусту.


Потім огірки (я нарізала півмісяцями).


Посолити, поперчити. Варити айнтопф ще хвилин 10-15. Часник розтерти в ступці з крупною сіллю і додати у суп. Наприкінці покласти дрібно посічену зелень. Зняти з вогню і дати трохи настоятися. Можна посипати пелюстками паприки.

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 2:
Від: Світлана Яськова29.10.2015 21:08Віта, сподіваюся, що Вам сподобається! Супчик ситний та смачний.
Від: віта29.10.2015 20:57Дуже цікаве поєднання квашеної капусти з копченостями.Обов"язково спробую.

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 03.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.97
26.01
27.66
27.7
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31