ye-logo.v1.2

Фіскальна служба Хмельниччини викрила понад 50 кримінальних порушень у сфері оподаткування

Економіка 1802
з початку року до суду направлено матеріали 14 кримінальних проваджень.
з початку року до суду направлено матеріали 14 кримінальних проваджень.. Фото: ov-partners.com

До суду направлено матеріали 14 кримінальних проваджень.

З початку 2015 року за матеріалами оперативних підрозділів Головного управління ДФС у Хмельницькій області розпочато понад 50 кримінальних проваджень у сфері оподаткування, з яких більше половини – тяжкі та особливо тяжкі.

Як розповідають у прес-службі відомства, 17 кримінальних правопорушень стосуються  фактів умисного ухилення від сплати податків та зборів, 22 – щодо незаконного обігу підакцизних товарів, 7 – за фактами замаху на розкрадання та розкрадання бюджетних коштів.

“Одним із пріоритетних напрямків діяльності оперативних підрозділів фіскальної служби стала протидія оборудкам з податковим кредитом та відпрацювання ризикових експортно-імпортних операцій. Як результат, розпочато 7 досудових розслідувань за фактами ухилення від сплати ПДВ. Загальна сума встановлених збитків становить майже 25 мільйонів гривень”, - повідомляють податківці.

Як зазначив перший заступник начальника регіонального підрозділу фіскальної служби області Андрій Банашко, з початку року до суду направлено матеріали 14 кримінальних проваджень. Також вручено 17 повідомлень про підозру по кримінальних провадженнях, 6 з яких за статтею 212 Кримінального кодексу України. По кримінальних провадженнях відшкодовано до  державного бюджету збитків на суму понад 7 мільйонів гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую