ye-logo.v1.2

У Хмельницькому урочисто відкрили нове приміщення дитячого садка

Суспільство 3248
Садочок додатково може прийняти 125 дітей
Садочок додатково може прийняти 125 дітей. Фото: khmelnytsky.com

У закладі виховуватиметься ще чотири додаткових групи.

На реконструкцію приміщення комунальної власності на проспекті Миру, яке передали для облаштування дошкільного навчального закладу, виділили більше 10 мільйонів гривень. У першому корпусі дитячого садочка № 36 “Вербиченька” виховується 140 діток. Учора, 30 жовтня, свої двері для маленьких хмельничан відчинив другий корпус дошкільного навчального закладу.

“Питання відкриття нових дошкільних навчальних закладів та додаткових груп у вже існуючих садочках стоїть дуже гостро. У цьому році ми уже відкрили 9 груп у ДНЗ Хмельницького, але у нас є ще багато планів щодо розширення існуючої мережі садочків у місті. Ми відкриваємо ще 4 додаткових групи у садочку “Вербиченька”. Тепер маленькі хмельничани ростимуть та навчатимуться у прекрасних умовах: у теплих, світлих та відремонтованих кімнатах”, - сказав виконуючий обов’язки міського голови Костянтин Чернилевський.

Як повідомили у прес-службі міської ради, капітальний ремонт другого корпусу зробили за кошти міського бюджету. Утеплені стіни, підлога із підігрівом, просторі та затишні кімнати, нові меблі, сучасна сантехніка.

“Ми чекали цієї події цілий рік. Відкриття вже другого корпусу дитячого садочка дозволить нам прийняти додатково ще 125 дітей. Це 4 групи – 2 раннього та 2 молодшого віку. Завдяки цьому черги у наш садочок вже практично немає”, - зазначила завідуюча дошкільним навчальним закладом Ірина Куц.

До слова, у 2016 році планується завершити ремонт іще одного, останнього у навчальному закладі, корпусу, де розміститься музичний зал та додаткові 4 групи для ще 150 діток.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую