ye-logo.v1.2

Другий півфінал Ліги КВН Поділля: найкращими стали хмельницькі «Погранцы»

Культура 3722

Молоді гумористи з різних міст України жартували про селфі, соцмережі, секс, політиків, вибори та навіть нову поліцію.

Вчора, 30 жовтня, у хмельницькій обласній філармонії відбувся другий півфінал Ліги КВН Поділля. На відміну від першого півфіналу, коли хмельничан розважали п’ять команд, цього разу у змаганнях взяли участь аж десять гумористичних гуртів. Жартували, як завжди, про актуальне та близьке: найбільше уваги приділяли нещодавнім виборам, новій поліції та політикам. Щодо останніх, то найпопулярнішими персонажами вечора стали Олег Ляшко та Петро Порошенко.

«Хто далі плюне через щілину у зубах? – Так мера Дунаївців ще ніхто не обирав», - жартували хлопці зі «Збірної людей».

Не обійшлося без гумору про Хмельницький, стосунки, дівчат. Кожна з команд знайшла, чим зацікавити та розсмішити глядачів. Зал щоразу після влучних жартів вибухав захопливим реготом і гучними оплесками. Найкращими цього разу визнали команду хмельницьких прикордонників «Погранцы». Темою для виступу команда обрала собі Середньовіччя, й усі сценки були присвячені йому. Середньовічне селфі, яке виконував художник, чат за допомогою голуба та багато іншого продемонстрували вояки. В інших конкурсах жартували й на молодіжну, побутову тематику.

«Мама так кричала на дітей, вкладаючи їх спати, що сусіди на всякий випадок розстеляли ліжко», - розповідали хмельницькі КВНщики.

Команда "ФоксПП"

Почесні друге та третє місця вибороли команди з сусіднього Кам’янця-Подільського. Смішні і нестандартні хлопці з команди «Блюз» зайняли друге місце у півфіналі, а яскраві та неординарні «ФоксПП» закрили трійку лідерів.

Якісний кількагодинний гумор оцінили не лише глядачі. Члени журі, які прискіпливо стежили за виступами команд також відзначили, що всі команди мають гарну підготовку. «Потужні команди. Розсмішити змогли всі гурти. Гарний гумор, який допоміг розслабитися і відпочити в кінці дня. Я вважаю, що всі учасники варті похвали, адже хлопці та дівчата старалися», - зазначила одна з членів журі, скрипалька Майя Онищук.

Загалом у півфіналі взяли участь команди з багатьох міст України. Хмельничан розважали «Смайли» зі Скадовська, «Збірна людей» зі Львова, «Клава Калапупа» з Боярки, «Погранцы» з Хмельницького, «Блюз» (Кам'янець-Подільський), «Нашатирь» (Вінниця), «В активному пошуку» (Тернопіль), «ФоксПП» (Кам'янець-Подільський), «Тільки Так» (Львів), «Параноя» (Дубно).

Півфінал був багатий крім дотепних сценок, короткими, але влучними анекдотами. КВНщики жартували про все.

«Священник зрозумів, де поділися чотири літри кагору, коли хор заспів Лєпса», - «Параноя».

«Жінка дресирувальника після сексу отримує цукерку», - команда «Тільки так».

«Дмитро вірив у реінкарнацію, тому не ображався, коли дружина називала його свинею», - «Нашатирь».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую