ye-logo.v1.2

Сезон полювання відкрито: замість дичини підстрелили двох мешканців Хмельниччини

Кримінал 2633
У неділю одразу двох чоловіків випадково підстрелили мисливці
У неділю одразу двох чоловіків випадково підстрелили мисливці. Фото: hunt-dogs.ru

У Шепетівському та Старосинявському районах на полюванні були поранені двоє чоловіків.

Вчора, 1 листопада, на Хмельниччині сталося одразу два нещасні випадки на полюванні. Так, близько 11. 30 години в лісосмузі між селами Липки та Харківці Старосинявського району 42-річний житель села Гречана влучив у свого 54-річного товариша. Чоловік стверджує, що цілився у звіра, і щиро шкодує про те, що сталося. Про це повідомляє прес-служба обласної міліції.

"Мисливці самі доправили потерпілого в Старосинявську районну лікарню. 6 дробин потрапили чоловікові у голову, ще декілька пройшли поверхнево по тілу. Зараз він перебуває на лікуванні, - розповідають правоохоронці. - І потерпілий, і його товариш, який здійснив постріл, були тверезими. Зброю наразі вилучено для проведення експертизи".

Годиною раніше, близько 10.30, в селі Коськів Шепетівського району під час полювання був поранений в око 18-річний місцевий житель.

В обох випадках правоохоронці відкрили кримінальні провадження за статтею 128 «Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Подібні дії караються громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин або виправними роботами на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк до 2 років. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини подій.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую