ye-logo.v1.2

Потужний старт на перших місцевих виборах На правах реклами

Вибори 3172

Близько 300 – саме така кількість партій з’явилася на початку місцевих виборів 2015, і ця цифра не всеукраїнська – це лише у Хмельницькій області.

Однією із таких є політична партія «Поруч», лідером, якої є народний депутат України Сергій Лабазюк. Не дивлячись на те, що партії лише декілька місяців, її, серед інших вирізняло одне – вже є результати роботи. Члени політичної партії «Поруч» за останніх декілька місяців разом із громадою досягли маси результатів своєї діяльності.

Її лідер вже понад 4 роки  веде тісну співпрацю із представниками усіх галузей вирішуючи їх нагальні проблеми, а це: медики та освітяни, місцеве самоврядування та соціальна сфера, і звичайно військові із зони АТО. Про результати цієї системної роботи жителі області знають не із телеекранів телевізорів чи інших ЗМІ, вони бачать це на власні очі, і знають що така робота продовжиться і після виборів. Адже Політична Партія «Поруч» - це системна робота перевірена часом.

Саме постійний діалог із громадою, вирішення проблематичних питань та робота усієї команди - дало свої результати. Політична партія «Поруч», вже на своїх перших виборах потужно зайшла до місцевих рад, створивши там більшість. Так у Волоському районі, у підсумку виборів, до райради зайшло 17 депутатів, у міську раду – 15. У Хмельницькій райраді на сьогодні 10 депутатів. У обласному центрі ця партія також впевнено подолала 5 % бар’єр. Усього, за підсумками виборчого процесу, у ради від цієї політичної партії пройшов 41 депутат.

«Стабільність та системна робота, ось, що є запорукою нашої роботи та результату на місцях. Найголовніше для нас – це тримати тісний зв'язок із громадами, адже депутат – це в першу чергу слуга народу і він має жити проблемами людей та допомагати їх вирішенню» - зазначив Сергій Лабазюк.

Депутати, котрі увійшли до лав партії – це місцеві жителі, які живуть чи працюють у себе на округах. Усі вони  є активними, ініціативними  та вже досягли певних висот у своєму житті. Ці люди знають, як можна покращити життя району та кожного населеного пункту в ньому.

«Я ще перед виборами ставив завдання, ще тоді кандидатам, йти до людей, обійти кожне подвір’я, та найголовніше допомагати вирішувати проблемні питання нашого населення. Саме так, лише спільними зусиллями, ми зможемо допомогти району», - додав Сергій Лабазюк.

Така робота триватиме і після виборів, кожен депутат від цієї партії має звітувати перед своїми виборцями про пророблену ним роботу і виконані, поставлені громадами, завдання. Так, як це системно робить лідер партії, народний депутат України Сергій Лабазюк.

«Вибори це не кінець, це лише початок роботи. У нашому районі, ми зробили хороший старт, буде і хороше продовження», - сказав Сергій Лабазюк.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую