ye-logo.v1.2

У Хмельницькому закликають небайдужих громадян здати кров для онкохворих дітей

Допомога 4017
Хмельничан закликають стати донорами для хворих дітей
Хмельничан закликають стати донорами для хворих дітей. Фото: ngu.gov.ua

Наше місто приєдналося до всеукраїнської акції "Врятуй дитині життя".

Метою акції "Врятуй дитині життя" є збір запасів крові для дітей, які проходять курс лікування в місцевих онкологічних закладах. У Хмельницькому рух стартував сьогодні, 2 листопада, о 9:00 в приміщенні Хмельницької обласної станції переливання крові.

Організатори акції, закликають громадськість не залишатися осторонь та долучатися до доброї справи, адже кров – це те, що є у кожного та чого не можна купити за гроші. "Наразі це те, чим ми можемо допомогти діткам, які її потребують.", - кажуть вони.

Стати донором можна зателефонувавши за номером: (097) 186 39 59, або повідомивши про участь в акції у відділенні реєстратури Станції переливання крові (вулиця Сковороди, 29).

В Україні акція "Врятуй дитині життя" стартувала 5 жовтня і триватиме по 30 листопада. Її організатором є референтурний підрозділ всеукраїнської організації "Тризуб" імені Степана Бандери "Жіноча Січ". Цього року акція проходить втретє. Вперше вона відбувалась у Тернополі в 2012 році. Відтепер до неї долучився і Хмельницький.

До акції приєдналися учасники національно-визвольного руху "Правий сектор Хмельниччини", бійці Добровольчого Українського Корпусу, учасники волонтерської групи "Армія СОС Хмельницький" та волонтерського руху "Твори добро".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую