clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

«Вертуни» з ковбасним сиром у кукурудзяних пластівцях

Фото: автора

Всім-всім, хто не любить куряче філе й знаходить його сухим, невиразним і нудним, присвячується!

Пропоную вам один із варіантів приготування філе, коли сухо й прісно не буде точно. Навіть наступного дня. Поєднання копченого сиру, соковитого перцю, пекучого часничку й солодкої кукурудзяної скоринки дає таку симфонію смаку, що навіть затяті вередуни мовчать і жують. Усередині «вертуни» неодмінно виходять дуже соковитими й ніжними.

Інгредієнти:
4 шт. курячого філе, 1-2 солодкі болгарські перчини, 200 г ковбасного сиру, 2 яйця, спеції за смаком (сіль, перець, карі), зелень, жменька борошна для панірування, 100 г (невеличка коробочка) солодких кукурудзяних пластівців.

Приготування:
Філе помити, розрізати повздовж на 3-4 частини, кожну відбити через харчову плівку молотком для відбивних. Замаринувати м’ясо у спеціях та солі й залишити маринуватися на 10-15 хвилин.


Ковбасний сир та перець нарізати тонкими смужками.
На відбите філе викласти сир і перець. Загорнути у вигляді маленьких рулетів (не бійтеся, вертуни не розвернуться! Вже на стадії обмакування в борошно вони будуть щільно «упаковані». Навіть якщо філе розірване в деяких місцях, сміливо ці огріхи загортайте).


Яйця збити. Кукурудзяні пластівці просто в пакетику покришити руками (якщо подрібнити сильно, вийде борошно, а якщо недостатньо — тоді вертуни швидко підгоратимуть).


Запанірувати вертуни в борошні.


Потім — занурити у яєчний кляр.


Наприкінці обкачати в кукурудзяних пластівцях.


Смажити на невеликому вогні з обох боків до рум’яної скоринки.

Подавати, прикрасивши смужками болгарського перцю та зеленню петрушки.

 

 

 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 2:
Від: Світлана Яськова03.11.2015 22:29Юлія, так. Саме копчений сир та незвична паніровка надають крученикам особливої родзинки. Але це не означає, що з іншим сиром не буде смачно. Гадаю, що із сулугуні або із бринзою також суперово. Експерименти лише вітаються!
Від: Мойсеєнко Юлія03.11.2015 22:01Смачні мабуть) А якщо додати інший сир також смачно буде? Чи весь прикол у запаху копченого сиру?

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 08.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
25.95
26
27.88
27.93
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31