ye-logo.v1.2

Міліція розслідує, чому загорівся склад резинового взуття у Хмельницькому

Суспільство 2223
Вогнеборці врятували суміжні приміщення від знищення
Вогнеборці врятували суміжні приміщення від знищення. Фото: з архіву

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження.

Працівники Хмельницького міськвідділу міліції з’ясовують причини, які призвели до виникнення масштабної пожежі на складі резинового взуття. Як повідомили у прес-службі відомства, розслідування розпочато за частиною 1 статті 270 “Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки” Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, учора, 3 листопада, близько 10:30 години по лінії "101" надійшло повідомлення про пожежу на складі гумового взуття, розташованого по вулиці Чорновола.

До ліквідації пожежі були задіяні 50 вогнеборців на 10 одиницях пожежної та спеціальної техніки, а також автомобіль газодимозахисної служби. Завдяки професійним діям рятувальників вдалося не допустити перекидання вогню на розташовані поруч складські приміщення, де зберігаються легкозаймисті матеріали. Також було врятовано від вогню розташовану поруч суконну фабрику.

Як з’ясувалося, працівники підприємства близько півгодини самотужки намагалися ліквідувати пожежу. І тільки коли вогонь вийшов з-під контролю, викликали пожежно-рятувальну службу.


Гасіння ускладнювалось тим, що склад повністю був забитий виробами

Вогнеборці врятували розташовану поруч суконну фабрику

До ліквідації пожежі були задіяні 50 вогнеборців на 10 одиницях техніки

 


 

Коментарі:

Маша Коломыя 27.08.2016 13:42

Насколько я знаю, там производили обувь такого плана http://obuva.com/kedy , типа кедов, но не чисто резиновую обувь. Оно и к лучшему, как по мне.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую