ye-logo.v1.2

У Нетішині будують водопровід з сорокарічною гарантією

Суспільство 1798
 Слугуватимуть труби, виготовлені з сучасного матеріалу, не менше 40 років
Слугуватимуть труби, виготовлені з сучасного матеріалу, не менше 40 років . Фото: netishynrada.gov.ua

У 2013 році порахували, що на це знадобиться понад 10 мільйонів гривень.

У Нетішині триває будівництво першого етапу II-ї черги водопроводу. Зведений кошторисний розрахунок вартості цього об’єкта затвердили у сумі 4 мільйони 125,4 тисячі гривень. Як розповіли у міськраді, виконання робіт триває за графіком.

“Сподівалися, що приблизно 3 мільйони гривень на ці потреби надійдуть із державної казни через бюджет області, та цього наразі не сталося. Довелося з II-ї черги виокремити перший етап, на проведення робіт щодо якого з бюджету міста виділений мільйон 211,8 тисячі гривень, з цієї суми 61,4 тисячі гривень – на внесення змін до проектно-кошторисної документації”, - повідомляють у прес-службі міської ради.

Керівники міста припускають, що будівництво вдасться завершити до кінця листопада цього року, якщо сприятимуть погодні умови. Слугуватимуть труби, виготовлені з сучасного матеріалу, згідно з гарантією заводу-виробника, не менше 40 років. Спеціалісти стверджують, що цей термін може бути й довшим.

Зведений кошторисний розрахунок вартості усього будівництва у вересні 2013 року затвердили у сумі 10 мільйонів 256,1 тисячі гривень. Будівництво першої черги водопроводу у садибній забудові міста Нетішина обійшлося у 2 мільйони 316,5 тисячі гривень.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую