ye-logo.v1.2

На Хмельниччині 751 переселенець отримав статус безробітного

Суспільство 2270
Найчастіше переселенці шукають роботу у великих містах
Найчастіше переселенці шукають роботу у великих містах. Фото: vsapravda.info

Такі дані наводять у центрі зайнятості.

До Хмельницької обласної служби зайнятості за допомогою звернулась 981 внутрішньо переміщена особа з тимчасово окупованих територій та місць проведення антитерористичної операції. Такі дані зареєстровані станом на 30 жовтня 2015 року.

Як повідомили у відділі статистики та прогнозування обласного центру зайнятості, з них статус безробітного отримала 751 особа. Раніше повідомлялось, що найчастіше переселенці звертаються до Славутського, Шепетівського, Старокостянтинівського, Нетішинського міськрайонних центрів зайнятості, Кам’янець-Подільського та Хмельницького міських центрів зайнятості.

Нагадаємо, у службі зайнятості облік та реєстрація здійснюється незалежно від зареєстрованого місця проживання чи перебування. Усі послуги – безкоштовні. Тут переселенці можуть знайти роботу тимчасову або постійну, пройти професійну підготовку, перепідготовку або підвищити свою кваліфікацію, отримати статус безробітного та матеріальну допомогу на випадок безробіття.

Детальніше про роботу для внутрішньо переміщених осіб можна дізнатись на сайті служби зайнятості, або ж за телефоном “гарячої” лінії: 61-64-06.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую