ye-logo.v1.2

Хмельничан закликають заради миру посадити дерево

Суспільство 3278
Метою ініціативи “Дерева Миру” є проявлення позиції за мир шляхом висадження дерев
Метою ініціативи “Дерева Миру” є проявлення позиції за мир шляхом висадження дерев. Фото: volynnews.com

Мешканці області можуть долучитися до акції, яка сприятиме озелененню довкілля.

Упродовж листопада триматиме Всесвітня соціально-екологічна ініціатива “Дерева Миру”, яку проводить громадська організація “Українські Креативні Реформатори”. Участь може взяти кожен, посадивши дерево з думками про мир, сфотографуватися та завантажити світлину в соцмережі з поміткою #treesofpeace, а також додати своє дерево на інтерактивну карту світу.

“Метою ініціативи “Дерева Миру” є проявлення позиції за мир шляхом висадження дерев, що сприятиме озелененню територій, а також вихованню дбайливого ставлення громадян до довкілля та розвитку волонтерського руху в Україні. Не зважаючи на національність, стать та вік, кожен із нас хоче жити в мирі, жити в “зеленій” країні, кожен має нести свідомий сталий спосіб життя і щодня робити кроки, щоб залишити нашу Землю та ресурси наступним поколінням”, - розповідають організатори.

Департамент екології та природних ресурсів Хмельницької облдержадміністрації закликає усіх небайдужих хмельничан також долучитися до цієї ініціативи, щоб зробити внесок в укріплення миру, об’єднання національних спільнот, озеленення, виховання дбайливого ставлення громадян до довкілля.

За детальнішою інформацією звертатися: Тел. 095-272-95-79, 063-436-65-65, [email protected], [email protected] (Ткаченко Лілія,організатор ініціативи “Дерева Миру”).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую