clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Салат із хурмою, курячим філе і червоною цибулею

Фото: автора

Хурму інакше ще називають «їжею богів». Цей сонячний фрукт ідеально поєднується з курячим м'ясом. Салати, в основі яких є ці два інгредієнти, виходять легкими, смачними й завжди святково виглядають.

Інгредієнти:
70 г куряче філе, 1/2 ч. л. сіль, хурма (краще брати солодкий гібрид – «Корольок», «Какі»), червона цибулина, листя салату, 20 г майонезу (у мене домашній), 10 г меду, 2 ч. л. діжонської гірчиці.


Приготування:
Куряче філе без шкірки посолити, поперчити й обсмажити цілим шматочком до золотавої скоринки (всередині грудка повинна залишитися соковитою!).

Після обсмажування залишити м'ясо «відпочити» на 10 хвилин, щоб всі м’ясні соки розподілилися рівномірно.
Солодку червону цибулю нарізати кільцями.


Салатне листя порвати довільно руками.

Зверху – цибуля.



Курку й хурму нарізати скибочками й викласти на салат.


Салат заправити заправкою з майонезу, діжонської гірчиці та меду.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: якщо ви хочете зменшити калорійність страви, то використовуйте замість майонезу не солодкий йогурт, а філе запікайте в духовці.
 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31