ye-logo.v1.2

На Хмельниччині вилучили понад півтори тисячі пляшок фальсифікованої горілки

Кримінал 1895
Алкоголь збували на ринках Хмельницького
Алкоголь збували на ринках Хмельницького. Фото: unian.net

Загальна вартість вилученого оцінюється на суму більше 800 тисяч гривень.

Під час операції “Акциз-2015” на Хмельниччині оперативним та слідчим підрозділами Державної фіскальної служби викрили тіньову схему з виробництва та продажу фальсифікованих алкогольних напоїв. Незаконно виготовлені спиртні напої, які становлять загрозу життю та здоров’ю людей, реалізовували у магазинах та в торгових кіосках, розташованих на ринках Хмельницького.

Як зазначають у фіскальній службі, у рамках розслідування кримінального провадження за фактом незаконного виготовлення, зберігання та збуту підакцизних товарів провели ряд обшуків у декількох містах області. Як наслідок, виявили незаконне виробництво з розливу алкогольних напоїв, де з протиправного обігу вилучили понад півтори тисячі пляшок горілки, 1220 літрів спирту, 2,4 тисячі літрів фальсифікату, в тому числі під виглядом горілки „Finlandia” та „Jelzin” розлитих в “beg-in-box”, 600 пустих пляшок, обладнання для виготовлення сурогату, а також два вантажних автомобілі.

За даними фіскальної служби, загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей оцінюється на суму більше 800 тисяч гривень. Тривають процесуальні дії.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую