ye-logo.v1.2

Майже дві сотні колишніх міліціонерів Хмельниччини залишилися без роботи

Суспільство 4960
Микола Семенишин: працівники поліції забезпечують охорону громадського порядку відповідно до перехідних положень
Микола Семенишин: працівники поліції забезпечують охорону громадського порядку відповідно до перехідних положень. Фото: автора

З них 133 потрапили під скорочення штату внаслідок реформи управління внутрішніх справ.

На сьогодні створений тимчасовий штат працівників поліції. Як повідомив тимчасово виконуючий обов'язки начальника ГУ Національної поліції області Микола Семенишин, лише після проведення переатестації буде відома цифра кількості людей у поліції.

“Тим особам, які виявили бажання служити в поліції, запропоновано альтернативні посади. Вони готуються до проведення переатестації, - зазначив колишній начальник обласної міліції. - Працівники патрульно-постової служби зможуть працювати у поліції охорони, інших структурних підрозділах. У зв'язку з тим, що нова патрульна поліція відбуває стадію навчання і приступить до виконання обов'язків з 26 грудня цього року, ми прогнозуємо для себе скорочення відповідних місць в патрульній службі міста Хмельницького”.

Всього, за словами Миколи Семенишина, кількість працівників, звільнених з органів внутрішніх справ в Хмельницькій області, становить 182 особи. З них через скорочення штату звільнено 133 міліціонери, через інші причини — 49 осіб.

Водночас групи швидкого реагування продовжують працювати у містах. Кількість патрулів наразі не зменшилася. “Сьогодні у Хмельницькому на охорону громадського порядку заступає спецпідрозділ “Богдан”, колишні працівники “Беркута”. Вони проходять переатестацію і формується корпус оперативно-раптової дії. Екіпажів заступає не менше, ніж заступали раніше”, - додає він.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую