ye-logo.v1.2

Хмельниччина займає третє місце в Україні у рейтингу заборгованості зарплати

Економіка 1959
Мешканцям області боргують зарплату
Мешканцям області боргують зарплату. Фото: lifedon.com.ua

Понад шість мільйонів гривень досі не виплатили подалянам.

Як зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Василь Процюк, у січні-вересні цього року на Хмельниччині виплачено 6,5 мільйона гривень заборгованої заробітної плати. Повністю ліквідовано борги на 35 підприємствах області у сумі 11,1 мільйона гривень. Однак, за сумою боргу область посіла третє місце серед регіонів України.

За даними департаменту соцзахисту населення Хмельницької ОДА, заборгованість із заробітної плати станом на 01 жовтня 2015 року складає 6,3 мільйона гривень. Найбільша сума боргу залишається на економічно активних підприємствах у містах Хмельницький (1258,5 тис. грн.) та Нетішин (263,9 тис. грн.), Дунаєвецькому (560,3 тис. грн.) та Летичівському (338,2 тис. грн.) районах.

За рівнем середньомісячної заробітної плати в рейтингу серед областей України Хмельниччина у вересні займає лише 20 місце (3440 грн.), після Кіровоградської (3455 грн.), Черкаської (3467 грн.), Чернігівської (3471 грн.) та Закарпатської (3508 грн.) областей.

У 5 районах (Кам’янець-Подільському, Красилівському, Старокостянтинівському, Хмельницькому, Шепетівському) заробітна плата перевищила середній показник по області. Водночас, у вересні заробітна плата у Теофіпольському, Новоушицькому, Городоцькому, Віньковецькому та Дунаєвецькому районах становила відповідно 2,5 - 2,7 тисячі гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую