clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Горбуша з овочами та анансами

Фото: автора

Кислувато-солодке задоволення. Приготовлена у такий спосіб риба виходить соковитою й дуже ніжною.

Горбуша користується неабиякою популярністю, адже вона є основою для багатьох бюджетних рибних страв. Така рибка буквально тане в роті, а ананаси дарують їй цікавий кисло-солодкий смак. Ця страва хороша і в гарячому вигляді з будь-яким гарніром, і в холодному, як самостійна закуска.

Інгредієнти:
1,5 кг горбуші, банка різаних консервованих ананасів, 3-4 ст. л. не гострого томатного соусу, 3 великі цибулини, 2 великі морквини, сіль, перець, олія, борошно, 2 яйця, 100 мл молока.

Приготування:
Рибу випатрати, ретельно помити, нарізати шматочками й замаринувати на декілька годин в солі та спеціях.


Збити яйця з молоко, посолити, поперчити. Потім горбушу запанірувати в борошні, обмакнути в яєчно-молочний кляр і підсмажити на олії до золотавого кольору.


Цибулю нарізати напівкільцями, моркву — натерти на тертці. Обсмажити овочі на олії, влити в сковорідку томатний соус і покласти ананаси (сироп не відціджувати!). Все перемішати, довести до кипіння, охолодити.


В каструлю викласти шарами рибу й овочево-ананасовий соус, поставити на ніч у холодильник. 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31