ye-logo.v1.2

ПриватБанк став надійнішим на 10 мільярдів гривень за рахунок підтримки іноземних інвесторів На правах реклами

Економіка 1634

ПриватБанк успішно завершив переговори із західними інвесторами й тепер зміцнить свої позиції на 10 млрд. грн.

Як повідомили в ПриватБанку, схвалення інвесторами пропозиції банку дозволить йому вже найближчим часом направити залучені кошти на збільшення регулятивного капіталу, який з урахуванням інвестицій акціонерів банку становитиме 220 млн дол. США (близько 5 млрд грн). Також позитивні результати переговорів з кредиторами дозволять продовжити до 2018 року погашення євробондів банку на суму 200 млн дол. США.

«Банк отримав широку міжнародну підтримку інвесторів – нас підтримали майже 99% власників зобов’язань банку. Довіру банку надало багато приватних інвесторів з невеликими сумами з Європи, Азії, Південної та Північної Америки, – заявив Голова Правління ПриватБанку Олександр Дубілет. – Банк провів велику кількість зустрічей і дзвінків з кредиторами тв високо цінує довіру, яку йому надали міжнародні інвестори».

Як ідеться в офіційному повідомленні організатора угоди німецького Commerzbank, успішні переговори сприятимуть зміцненню позицій ПриватБанку. Цей результат говорить про високий рівень надійності ПриватБанку, що дуже важливо з урахуванням особливої ??ролі, яку ПриватБанк відіграє в банківській системі України.

На думку експертів, ця угода стала унікальною для українського ринку, і ПриватБанк в черговий раз підтвердив позицію лідера в застосуванні інноваційних інструментів – цього разу на міжнародних ринках капіталу.

Успішне завершення угоди зміцнить позиції ПриватБанку в Україні, дозволить і надалі в складних економічних умовах демонструвати стійку та стабільну роботу.

«У нас є можливість співпрацювати з лідером інновацій не тільки на українському, а й на європейському ринку – ПриватБанком. І ми дуже раді, що наш банк-партнер продовжує розвиватися, використовуючи найсучасніші технології та залучаючи інвестиції на міжнародних ринках», – зазначила Віра Платонова, генеральний директор представництва MasterCard Europe в Україні, Молдові, Грузії, Туркменістані, Таджикистані, Киргизстані та Узбекистані.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую