ye-logo.v1.2

Молодому батькові не вистачило грошей на взуття для дитини і… він вирішив скоїти крадіжку

Кримінал 2285
За крадіжку дитячого взуття підозрюваному загрожує до трьох років тюрми
За крадіжку дитячого взуття підозрюваному загрожує до трьох років тюрми. Фото: mvs.gov.ua

Утім, дитина так і не походила в викраденому.

У Нетішині чоловік, за версією досудового слідства, викрав зимові черевики для свого сина, але потім подумав, що дитині негоже ходити у краденому, і вирішив їх продати, але був затриманий правоохоронцями.

Молода мама з візочком здійснювала покупки, одну з яких – дитяче взуття вартістю майже в тисячу гривень — поклала до багажника коляски. За розмовою зі знайомою жінка не угледіла, як дороговартісна покупка непомітно зникла. Засмучена та розгублена, вона зателефонувала до дільничного Андрія Ніжника. Правоохоронець, як повідомляють у прес-службі Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, перебував неподалік та оперативно відреагував на повідомлення, й уже незабаром викрадача дитячих черевичків було затримано під час спроби їх збуту в комісійному магазині.

Підозрюваним виявився 27-річний житель Нетішина. Чоловік раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. У відділенні поліції він розповів, що того дня на міському ринку шукав зимове взуття для своєї дитини, та коштів на його придбання не вистачало, тож коли випала «нагода» — «не розгубився» і непомітно витяг коробку з взуттям із візочка. Однак вже вдома він подумав, що «якось недобре одягати дитині крадені черевики», тому вирішив збути крадене, а на виручені кошти таки придбати потрібне дитяче взуття. Та вже на вході до комісійного магазину його чекали інспектори поліції. Тепер його загрожує позбавлення волі на строк до 3 років.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую