ye-logo.v1.2

Відеопитування відомих хмельничан: Що вони очікують від нового міського голови

Вибори 4621

У Хмельницькому триває другий тур виборів, на якому мешканці міста обирають нового мера.

Попри не високу явку (за останніми даними Хмельницької міської ради станом на 12 годину в  місті проголосували лише трохи більше 10,5% виборців, за даними ОПОРИ станом на 16.00 - приблизно більше 23%), чимало відомих хмельничан вже проголосували. Так, журналісти сайту «Є» змогли зафільмувати голосування п’ятьох знаних людей, які розповіли про власні враження від виборів та чого, в першу чергу, очікують від новообраного міського голови.

Скрипалька Майя Онищук висловила задоволення від мешканців міста, оскільки майже половина з них все таки прийшла на вибори 25 жовтня. Та висловила сподівання, що і на другий тур прийде чимало людей, щоб обрати мера. «Я би хотіла, що новий мер був справжнім господарем, - каже Майя. – І, щоб вболівав за наше місто та зміг об’єднати усіх».

Громадський активіст Степан Кушнір прийшов на дільницю, оскільки: «Я знав за кого голосувати. Не було якихось грошових мішків. Це, мабуть, найпрозоріші вибори за мою пам’ять». А ось від нового мера він очікує «прозорий» склад його команди. «Я не хотів, щоб люди, які мають гроші, заплатили за посаду, до прикладу, першого заступника, - каже Степан. – Я не хотів би, щоб призначення були за партійними квотами. Хочу, щоб це були справжні професіонали».

Колишня заступниця голови Хмельницької облдержадміністрації Леся Стебло висловила  сподівання, що сьогоднішній день стане знаковим для Хмельницького. «Я вірю в те, що новообраний міський голова стане не лише реформатором, а й лідером для нас усіх, - каже пані Леся. – Ця людина повинна розуміти, що хмельничани хочуть змін, вони мріють жити в європейському місті».

Директор ТОВ «Поліграфіст», підприємства, на якому друкували виборчі бюлетені, приватний підприємець Сергій Федоченко охарактеризував нинішні місцеві вибори цивілізованими. «І мій вибір, який я зробив, спрямований на перспективу, на зміни.  Сподіваюся, що міський голова, якого ми оберемо, буде дослухатися до людей, до думки громади, буде працювати на благо міста», - заявив пан Сергій.   

Співак та волонтер Віктор Шайда від новообраного міського голови, насамперед, очікує, щоб той правильно визначав пріоритети. «Практика останніх часів показує, що як тільки в нас з’являються якісь  гроші, то їх «закопують» в асфальт. Точніше, ламають асфальт і ставлять бруківку. А в той же час у нас не вистачає дитячих садочків, комунального транспорту тощо», - заявив пан Віктор.

Детальніше про те, що говорили відомі хмельничани, у наступному сюжеті:

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую