ye-logo.v1.2

Хмельницький. Дані з усіх дільничних комісій отримані

Вибори 6357
Міська виборча комісія завершила прийом протоколів з дільничних комісій
Міська виборча комісія завершила прийом протоколів з дільничних комісій. Фото: з архіву

Хмельницька міська виборча комісія завершила приймати виборчу документацію від ДВК.

Вибори міського голови добігають до логічного завершення. Після того, як хмельничани 15 листопада відвідали виборчі дільниці, настала черга рахувати голоси. Хто переміг – Олександр Симчишин чи Костянтин Чернилевський? Саме це має і встановити міська виборча комісія, яка вже завершила приймати документацію від дільничих виборчих комісій.
 
Чи оголосять саме сьогодні результати виборів другого туру мерських перегонів. Ні. За словами голови міської виборчої комісії Віктора Квасницького, у комісії є час до 20 листопада. Утім, зараз комісія пішла на технічну перерву. Вже після якої, не виключено, що оголосять попередні результати виборів. Наразі, за попередніми даними, за Олександра Симчишина проголосували понад 42 тисячі хмельничанин, а за Костянтина Чернилевського понад 27 тисяч виборців. За тим, що відбувається у міській виборчій комісії, стежте на сайті «Є», який веде пряму відеотрансляцію засідання.  
 
ОНОВЛЕНО. 16 листопада 05:45. У роботі комісії оголошено технічну паузу. Виборчком продовжить своє засідання 17 листопада о 9:00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую