ye-logo.v1.2

Від Майдану до війни: у Хмельницькому покажуть виставку загиблого в зоні АТО фотографа

Афіша 3713
У Хмельницькому покажуть фотографії Віктора Гурняка, який загинув,  вивозячи поранених вояків у зоні АТО
У Хмельницькому покажуть фотографії Віктора Гурняка, який загинув, вивозячи поранених вояків у зоні АТО. Фото: facebook.com

Світлини фотокореспондента Віктора Гурняка презентують у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва.

Відкриття посмертної виставки загиблого у зоні АТО фотожурналіста, волонтера, добровольця Віктора Гурняка “Від Майдану до війни” відбудеться у найближчий четвер.

Віктор Гурняк родом з Тернопільщини, працював фотокореспондентом інформаційного агентства УНІАН, фотографував для міжнародної інформаційної агенції REUTERS. Спільно з друзями заснував фотоагенство LUFA. У 2014 році приєднався до команди інтернет-проекту INSIDER.

“Із травня 2014 був волонтером батальйону “Айдар” та інших частин збройних сил України. З серпня добровільно вступив до лав батальйону “Айдар”, де і служив до останніх днів. Отримав звання наводчик гранатометного відділення, - розповідають у фотомузеї. - Загинув Віктор 19 жовтня 2014 року від мінометного снаряду, коли під обстрілом вивозив поранених у районі 32-го блокпосту поблизу селища Сміле Слов'яносербського району Луганської області. Йому було 27 років. Разом з дружиною Іриною виховував донечку Юстинку, яка лише 2 роки і 6 місяців відчувала на собі безмежну любов і тепло батьківських рук".

Відкриття виставки “Від Майдану до війни” відбудеться 19 листопада у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва. Початок о 16.00.

Виставка триватиме до 1 грудня 2015 року.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую