ye-logo.v1.2

«Твоя країна» знову у Хмельницькому. Мандрівники з різних куточків України досліджуватимуть наше місто

Туризм 2349
Фото: автора

Організатори шукають хмельничан, які зможуть прийняти гостей на нічліг.

Всеукраїнський проект «Твоя країна» вдруге відбудеться у Хмельницькому. Молоді люди з різних куточків України завітають у наше місто, щоб побачити його цікавинки, познайомитися із архітектурними пам‘ятками і талановитими людьми, дізнатися про культурне та громадське життя міста. Організатори обіцяють, що цього разу програма буде ще цікавішою і рухливішою. Незмінною залишиться лише фірмова екскурсія містом від краєзнавця Ігоря Байдака.
«Цього разу у нас буде рухливіша програма. Майже щоранку будуть різні руханки, тай-бо. Розказати про програму детальніше не можемо, адже, як і попереднього разу, вона буде таємницею для учасників. На них чекає багато сюрпризів, - розповідає співорганізатор проекту у Хмельницькому Світлана Каритун. - Цього разу команда організаторів планувала показати учасникам Кам'янець-Подільський, але оскільки проект є соціальним, то спонсора, який би надав нам безкоштовно автобус, не знайшлось».
До речі, організатори закликають усіх охочих доєднатися до некомерційного, але такого потрібного для створення позитивного іміджу нашого міста, проекту – запросити до себе на нічліг учасників. Деталі за телефоном 096-998-38-66 (Світлана Каритун).
Цього разу на «Твою країну» завітає близько 25 чоловік. Протягом чотирьох днів, 19-22 листопада, вони розвінчуватимуть міф, що Хмельницький – базарне місто.
Нагадаємо, що проект «Твоя країна» стартував майже два роки тому. З тих пір він відбувся у багатьох українських містах, у деяких – по кілька разів. Його мета – познайомити молодь з власною країною. У Хмельницькому проект відбувався у березні цього року. Тоді учасники побували у міській раді та на телебаченні, у філармонії та в моно-театрі «Кут», слухали музику, займалися спортом та навіть ходили по битому склу.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую