ye-logo.v1.2

Пенсіонер зарізав нового кавалера колишньої співмешканки

Кримінал 2396
Вбивці загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 15 років
Вбивці загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 15 років. Фото: mvs.gov.ua

Любовна драма з присмаком крові розгорнулася у Шепетівці.

59-річний обвинувачуваний у вбивстві уже відбував покарання у місцях позбавлення волі за схожий злочин. У далекому минулому чоловік позбавив життя свою дружину на тещу. Тепер же на його руках – і кров молодого чоловіка, якого вподобала собі його колишня кохана.

Із жінкою, котра стала винуватицею злочину, вбивця познайомився уже після першого ув’язнення. Якийсь час вони мешкали разом у Шепетівці. Проте, щось у пари не склалося і пенсіонер та набагато молодша від нього кохана розійшлися. Жінка тим часом зійшлася із іншим чоловіком і переїхала жити у Деражню. Проте, у Шепетівці залишалися її речі. Саме за ними й приїхала вона у той трагічний день із новим коханим.

"Спокійно покинути Шептівку жінці не вдалося – до хати саме нагодився її колишній. Між чоловіками виникла суперечка, під час якої пенсіонер схопився за ніж і вбив свого 38-річного суперника, - розповідають у прес-службі ГУ Національної поліції області. - Від отриманих ран у живіт чоловік помер на місці. За повторний злочин вбивці загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 15 років".

Ольга Саліпа

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую