ye-logo.v1.2

Знайомтесь, Табата! Або тану, тану, тану на очах…

Спорт 3237

Місяць тренувань добігає кінця і мені нестерпно хочеться похвалитися своїми досягненнями на проекті «Маю ціль»

По-перше, мої тренування стали своєрідним прикладом для наслідування. А це, погодьтеся, величезний «плюс». Тепер до тренажерної зали «Evolution» чеканити фігуру ходить ще й моя кума Оксана. По-друге, я навчилася казати «ні» багатьом речам: смачнючим маминим пиріжкам (про що найбільше жалкую), тірамісу в кав’ярні (плачу-ридаю за ним, але поки кажу «ні»), келиху вина на посиденьках (свят в родині, як на зло, назбиралося купа), усіляким припрошуванням на кшталт «ну що з тобою станеться від шматка пирога». Дивно, але об’їстися усього забороненого навіть і не хочеться. Одразу згадую як важко доводиться працювати в залі, щоб хоч на міліметр потоншати… За цей час я, здається з’їла одну шоколадну цукерку. За гріх це не вважаю і не картаю себе. Якщо нестерпно хочеться чогось смачно-солоденького – роблю каву з молоком. Власне шестиразове здорове харчування не дає бути голодним, а отже ситій людині менше ризиків спокуситися «забороненими плодами».
Не правду думає той, хто скаже мені, що здорове харчування – це дорого і все таке. Ну, наприклад, кіло усіляких корисних круп як геркулес, пшоно, ячмінка, артек, кукурудзяна крупа коштують дешевше, ніж пачка пристойних макаронів. Трохи дорожча (і це сумно, бо ж наша, рідна) гречка. Кіло риби на двадцятку дешевше, ніж кіло свинини. З овочів за десятку можна купити пів гарбуза і мати кілька днів поспіль на обід смачну і корисну гарбузову кашу. Навіть екзотична броколі в п’ятеро дешевша, ніж кіло шоколадних цукерок… А який з нею суп смачнючий! Так що вибір є завжди.

Тренажерний зал «Evolution» став уже якщо не рідним, то доволі близьким другом. Якщо раніше нових вправ я чекала з острахом, то тепер з цікавістю. А тренер Віталій вміє здивувати! Місяць тренувань – і щоразу новий, цікавий комплекс вправ. От якось в нас була… табата. Не подумайте нічого непристойного :) Насправді, це коротке, але дуже інтенсивне спортивне тренування, назване ім’ям японця. Табата заснована на інтервальної фізичному навантаженні. Тобто виконуємо 8 повторень якоїсь вправи за схемою – 20 секунд інтенсивне виконання так швидко, щоб м’язи горіли, і 10-секундний перепочинок. Комплекс, як правило, складається з п’яти вправ. Ох і табата ж скажу я вам! Піт – рікою ллється! Відповідно, спалюються жирові відкладення, тренуються чи не всі групи м’язів, зростає фізична витривалість. Дуже, дуже цікавий комплекс!
Навіть знамениту планку, яку я так часто тут згадую, я роблю щоразу по-різному. Наприклад, балансуючи на м’ячі для фітнесу.
До речі, я забула про головне: на вагах мінус два з половиною кіло!!! Тану, тану, тану на очах))) Живіт ще трохи мішечком (таки даються взнаки двоє вагітностей), але вже вимальовується гарненька лінія талії, з’явився прес. Помітно підтягнулися стегна, шкіра стала більш пружною. Ненависних целюлітних горбиків – аж не віриться, але значно-значно менше. Скільки, пригадую, я дорогущих кремів втерла в ці стегна! І ніколи не було такого результату, як за місяць занять в тренажерній залі.

Партнер проекту спортивний комплекс «Evolution»


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую