ye-logo.v1.2

Відео від «Є» переглянули вже більше мільйона користувачів!

Суспільство 2813

Канал медіа-корпорації «Є» в «Youtube» досягнув позначки, до якої йшов тривалий час.

І в ніч з 17 на 18 листопада сталося те, до чого прагнуть чимало каналів в «Youtube» - відео медіа-корпорації «Є» переглянули вже більше мільйона користувачів! Звісно, йшли до цього тривалий час.

Мільйон 694 тисячі 475 хвилин – саме стільки часу в загальному витратили інтернет-користувачі (в середньому, це 1 хвилина 50 секунд на кожного), які подивилися хоча б одне відео на каналі медіа-корпорації «Є» в «Youtube».

Перше відео на нашому каналі в «Youtube» з’явилося ще 10 травня 2011 року. Для медіа-корпорації «Є» це, безумовно, був не перший сюжет, але всі попередні розміщувалися на інших каналах в «Youtube». Він був про те, як декілька активістів молодіжної громадської організації прийшли до стін Хмельницької міської ради, щоб проінформувати населення про Закон України «Про доступ до публічної інформації», який вступив у дію 9 травня.

 

У травні 2011 року було вирішено – створюємо спеціальний канал для «Є», на якому й будемо розміщувати всі відео. З тих пір наші відвідувачі мали нагоду переглянути 1796 відео і ця цифра щодня зростає, адже журналісти «Є» (не без допомоги читачів сайту, відео яких також з’являється на нашому каналі «Youtube») продовжують інформувати відвідувачів сайту не лише своїми матеріалами, а й відео.

У липні 2011 року ми започаткували відеоконференції, провівши незвичний круглий стіл, про проблеми міграційних процесів, яки існують в Україні та Італії.

Повертаючись до статистики, ви проаналізували, з яких країн найбільше нас дивилися за весь цей період? Звісно, з України - 788 795  користувачів. Ще 121 376 користувачів переглянули наші відео з Росії, 12 104 – з США. Бачили наші відео в майже усіх країнах Європи, а також Канаді, країнах Північної Америки, в Африці та навіть в Австралії.

«ТОП-5» відео за переглядами на каналі медіа-корпорації «Є» в «Youtube»:

1. «Побитий губернатор Леонід Прус втік через вікно» (173 509 переглядів. Дата виходу: 2 липня 2014 року):

 

2. «Аварія в Летичеві» (127 182 переглядів. Дата виходу:  2 серпня 2015 року):

 

3. «Центр забезпечення військовою технікою ЗСУ» (34 650 переглядів. Дата виходу: 4 липня 2014 року):

 4. «Після суперечки з власниками земельних ділянок екс-регіонала Тарасюка облили зеленкою» (29 766 переглядів. Дата виходу: 4 грудня 2014 року):

 5. Дзідзьо на концерті у Хмельницькому (26 515 переглядів. Дата публікації: 7 вересня 2014 року):

 Отож, якщо хтось і досі не підписався на канал медіа-корпорації «Є» в «Youtube» - підписуйтесь! Крім цього, радимо підписатися й на канали медіа-корпорації «Є» на «Ustream» - «YeUa» та «YeUa2», на яких ми періодично ведемо прямі відеотрансляції цікавих подій на Хмельниччині. Cаме на них ми вели прямі відеотрансляції www.ustream.tv/recorded/44006822подій біля стін хмельницького СБУ в лютому 2014 року, коли по учасниках Революції Гідності стріляли. До речі, кількість переглядів на наших канал «Ustream» вже наближається до 400 тисяч, а тому підписуйтесь на канали «YeUa» та «YeUa2», щоб спостерігати за подіями на Хмельниччині в режимі онлайн.

ДякуЄмо! Це наше спільне досягненя, адже чимало відвідувачів сайту "Є" допомагали нам у цьому, надаючи своє відео. Якщо у вас є цікаве відео і ви не знаєте, як ним поділитися, телефонуйте  за номером 067-380-77-60, або завантажуйте їх на файлообмінні сайти, а посилання на відео, яке можна завантажити, а потім викласти на каналі "Є" в "Youtube" надслайте на електронну скриньку [email protected] і воно з’явитися на нашому каналі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую