ye-logo.v1.2

Розбій у Красилові: побивши господиню, винесли майже три кілограми ювелірних виробів і 10 тисяч доларів

Кримінал 2519
Злочинцям загрожує позбавлення волі від 8 до 15 років з конфіскацією майна
Злочинцям загрожує позбавлення волі від 8 до 15 років з конфіскацією майна. Фото: uamap.112.uа

Підозрюваних у скоєнні злочину затримали правоохоронці.

Розбійний напад стався ще навесні у райцентрі Красилів. Двоє зловмисників, одягнувши маски, проникли в будинок місцевих підприємців. За інформацією прес-служби ГУ Національної поліції області, в цей час 48-річна господиня та її малолітній син були вдома одні. Розбійники осліпили жінку сльозогінним газом, а потім почали бити та душити її, вимагаючи гроші.

"Побоюючись за власне життя та життя свого сина, жінка погодилась віддати усі цінності. Вона відчинила сейф, звідки розбійники забрали золоті вироби вагою близько 2,6 кілограма, срібло та 10 тисяч доларів США, - розповідають у поліції. - Після цього злодії відвели жінку та її сина у ванну кімнату, зв’язали їх та поспішно покинули будинок, не залишивши за собою практично ніяких слідів".

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронцям вдалося встановити зловмисників та затримати їх. Розбійниками виявились двоє раніше судимих жителя Хмельницької області 32 та 43 років. Усі коштовності вони здали у ломбарди, а гроші розділили між собою.

Наразі зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 4 статті 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую