ye-logo.v1.2

Правоохоронці знайшли винуватця “замінування” кам'янецького вокзалу

Кримінал 1982
Кам
Кам'янчанин невдало пожартував. Фото: varianty.net

Через невдалий жарт молодому чоловікові загрожує півроку арешту.

У Кам'янці-Подільському поліцейські встановили особу чоловіка, який повідомив про замінування автовокзалу, що не підтвердилось. Як повідомив начальник поліції міста Володимир Калашнік, свої дії 29-річний кам'янчанин пояснив тим, що був напідпитку і так пожартував.

“Протягом п'яти годин правоохоронці спільно із спеціалістами з центру розмінування та службою з надзвичайних ситуацій перевіряли приміщення автовокзалу та прилеглу територію на наявність вибухових речовин. Замінування не підтвердилось. Жартівником виявився 29-річний мешканець міста”, - написав Калашнік на своїй сторінці у Фейсбуці.

Стосовно чоловіка відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 259 Кримінального Кодексу України "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності". Подібні дії караються штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

Нагадаємо, 17 листопада, о 7 годині ранку до кам'янецької поліції надійшов дзвінок, “що на автовокзалі бомба”, людей з приміщення евакуювали.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую