ye-logo.v1.2

У Дунаївцях двоє зловмисників, викравши автомобіль, вимагали за нього 31 тисячу гривень викупу

Кримінал 1790
Правоохоронці знайшли авто і затримали ймовірних злодіїв
Правоохоронці знайшли авто і затримали ймовірних злодіїв. Фото: mvs.gov.ua

Дружика власника перерахувала вказану суму злодієві, коли «Volkswagen T4» вже знайшли поліцейські.

Правоохоронці затримали двох чоловіків, які викрали у Дунаївцях автомобіль. Зловмисники вирішили не лише продати крадений «Volkswagen T4», а й ошукати власників, вимагаючи викуп.

Як повідомили у прес-службі поліції області, до 35-річного дунаївчанина з Миколаївської області приїхав погостювати давній знайомий. Уночі 33-річний гість проник всередину одного з будинків і, поки господарі спали, викрав дві жіночі сумочки. На вулиці злодії витягли із них 1200 гривень та ключі від автомобіля «Volkswagen T4».

“Зловмисники скористались ключами, викрали автомобіль і перегнали у Вінницю, попередньо знявши із нього все, що можна продати — відеореєстратор, навігатор та автомагнітолу. Крадений автомобіль планували згодом продати на запчастини. Самі ж злодії роз’їхались по домівках”, - розповіли правоохоронці.

Однак, дунаївчанин вирішив додатково «підзаробити» на потерпілих — зателефонував дружині власника автомобіля та запропонував свою допомогу. «Добродій» повідомив, що у нього є інформація про те, де знаходиться викрадений автомобіль, але розповість він все тільки за винагороду. Жінка погодилась і заплатила шахраєві за інформацію 31 тисячу гривень, не повідомивши про це правоохоронців, які в цей же час розшукали викрадений автомобіль у Вінниці.

Шахрая затримали, його напарника взяли «на гарячому» під час вчинення чергового злочину на Вінничині. За даними фактами відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 «Крадіжка», частиною другою статті 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» та частиною другою статті «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Зловмисникам уже повідомлено про підозру у скоєнні зазначених кримінальних правопорушень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую