ye-logo.v1.2

«Ісус Варава. Розмова з Богом»: актор Володимир Веляник запрошує хмельничан на моновиставу

Афіша 3521
Володимир Велянок покаже презентує моновиставу за п
Володимир Велянок покаже презентує моновиставу за п'єсою Ярослава Мельничука. Фото: надане Володимиром Веляником

Прем‘єра відбудеться 22 листопада у Будинку культури.

Актор та режисер Володимир Веляник покаже хмельничанам моновиставу «Ісус Варава. Розмова з Богом» за п‘єсою Ярослава Мельничука.
«Розбійник Варава, бунтівник проти римського правління, якого Понтій Пілат відпустив на волю замість Ісуса Христа, відчуває, що зустріч з живим Богом вимагає від нього внутрішніх змін: нового погляду на життя, зміни уявлень про добро, обов’язок і справедливість. Перед ним, як рано чи пізно і перед кожним з нас, постає складне питання вибору шляху… І діалог людини з Богом допомагає зрозуміти, за що варто віддавати своє життя», - розповідає пан Володимир про прем‘єру. Він визначає жанр моновистави як реквієм пам’яті загиблих за Україну.
Володимир Веляник – актор і режисер Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Старицького. Крім того, він має  власні мистецькі проекти. Зокрема, його попередня моновистава «На полі крові» отримала гран-прі на Першому Всеукраїнському конкурсі професійних виконавців художнього слова «Лесині джерела». Хмельничани могли її бачити на фестивалях  «Відлуння» та «Розкуття».


Театр Старицького. Володимир Веляник (крайній справа) у виставі "Ревізор".

З роботами драматурга Ярослава Мельничука хмельницькі театрали також добре знайомі. Його п‘єсу «Заповіт із майбутнього» ставили у театрі Старицького, дві інші, «Мазепа» та «Гумберт», – у репертуарі Володимира Смотрителя (монотеатр «Кут»).
Прем‘єра вистави «Ісус Варава. Розмова з Богом» відбудеться 22 листопада у міському Будинку культури. Початок вистави о 18.00. Квиток – 50 грн.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую