ye-logo.v1.2

У театрі Старицького чергова прем‘єра. Цього разу - легка французька комедія

Афіша 2644
Уривок із вистави "Обережно - жінки!" хмельничани побачили під час шоу, присвяченого відкриттю театрального сезону
Уривок із вистави "Обережно - жінки!" хмельничани побачили під час шоу, присвяченого відкриттю театрального сезону. Фото: автора

Виставу «Обережно – жінки!» хмельничани зможуть переглянути 26 та 29 листопада.

Вишукана аристократка, довірлива студента і зухвала барменша. Що може бути спільного між трьома різними за віком, соціальним статусом та світосприйняттям жінками? Вони кохають одного і того ж чоловіка. І що найдивовижніше, він кохає їх трьох одночасно і не може відмовитися від жодної. Однак врешті-решт ловеласа викрито: жінки дізнаються про існування одна одної, коли випадково зустрічаються в його квартирі… Чим же завершиться ця складна ситуація? Про це глядачі дізнаються, завітавши у театр Старицького на прем‘єру вистави «Обережно – жінки!» за п‘єсою білоруського драматурга та режисера Андрія Курейчика.
Режисер-постановник Дмитро Гусаков обіцяє, що у виставі буде багато кумедних моментів, і глядачі просто не зможуть втриматися від сміху. Втім, крізь призму сміху, можливо, хтось задумається про людські стосунки, кохання і вірність.
Головні ролі у виставі виконують: Анатолій Остапенко, Альона Волкова, Тамара Герасименко, Сніжана Туткевич-Самойлова та Емма Мужевітіна.
Прем‘єрні покази вистави «Обережно – жінки!» відбудуться 26 та 29 листопада у Хмельницькому  театрі ім. М. Старицького. Початок о 18.30.
До речі, актор театру Володимир Веляник запрошує хмельничан на власний мистецький проект – моновиставу «Ісус Варава. Розмова з Богом».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую