ye-logo.v1.2

На Хмельниччині суддю позбавили волі на 5 років

Кримінал 2776
Суддя ставила вимогу окремим громадянам надавати їй кошти (від 50 до 1000 гривень) за прийняття рішення
Суддя ставила вимогу окремим громадянам надавати їй кошти (від 50 до 1000 гривень) за прийняття рішення. Фото: zakarpattya.net.ua

За хабарництво представницю Феміди звільнили з посади.

Суд касаційної інстанції підтвердив законність вироку Нетішинського міського суду та ухвалу апеляційного суду, згідно з якими колишню суддю Корецького районного суду Рівненської області визнано винуватою у вимаганні та одержанні хабарів.

"Ця представник Феміди у 2008-2009 роках під час розгляду адміністративних матеріалів ставилавимагала в окремих людей надавати їй кошти (від 50 до 1000 гривень) за прийняття рішення про незастосування до правопорушників суворих санкцій", - повідомила прес-служба прокуратури.

Державне обвинувачення у кримінальній справі щодо вказаної судді підтримували працівники прокуратури Хмельницької області, які повністю довели її вину у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (в редакції 2001 року).

За вироком, який набрав законної сили, судді Корецького райсуду призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років, з позбавленням права упродовж року обіймати певні посади, з іспитовим строком на один рік. Крім того, засуджену звільнено з посади.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую