ye-logo.v1.2

У Хмельницькому поблизу обласної лікарні до смерті побили учасника АТО

Кримінал 3110
Тіло військовослужбовця вранці знайшли медичні працівники
Тіло військовослужбовця вранці знайшли медичні працівники. Фото: ua.112.ua

Правоохоронці затримали підозрюваного у скоєному вбивстві.

Ним виявився 34-річний хмельничанин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Наразі він перебуває під вартою. За вчинений злочин чоловікові загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. Про це повідомляє сектор комунікації ГУ Національної поліції в Хмельницькій області.

"Подія сталася близько другої години ночі 20 листопада. У цей час підозрюваний разом із братом перебували поблизу зупинки громадського транспорту біля Хмельницької обласної клінічної лікарні, де розпивали спиртне, - розповідають у  поліції. - Як пояснює сам підозрюваний, до них підійшов чоловік у камуфляжній формі та попросив цигарку. Вони розговорилися. Незнайомець розповів, що служить в одній із військових частин Хмельницького, брав участь у бойових діях в АТО".

Брати вирішили пригостити військового, але той відмовився і сказав, що сам може себе забезпечити, тільки потрібно зняти гроші з банківської картки. Усі троє направилися до найближчого банкомату, розташованого в одному з корпусів обласної лікарні.

За словами правоохоронців, свою картку та пін-код до неї військовослужбовець передав підозрюваному. Той спробував зняти з неї готівку, але введений код не підтвердився. Як стверджує затриманий, військовий обурився і побив його, після чого намагався втекти, але він його наздогнав і «дав здачі». Залишивши свою жертву без допомоги на землі, чоловіки спокійно пішли додому.

Тіло 34-річного потерпілого вранці знайшли медичні працівники. Експерти виявили у нього закриту черепно-мозкову травму, субдуральну гематому зліва, субарахноїдальний крововилив та набряк головного мозку, які призвели до смерті потерпілого.

Особу підозрюваного допомогло встановити відео з камери спостереження банкомату. Згодом, під час відпрацювання мікрорайону зловмисника було затримано. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловікові вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частною 2 статті 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую