ye-logo.v1.2

Волейболісти «Новатора» захопили лідерство

Спорт 2110
Вже з 27 листопада волейболісти хмельницького Новатора продовжать змагатися за Кубок України, матчі якого пройдуть в Дніпропетровську
Вже з 27 листопада волейболісти хмельницького Новатора продовжать змагатися за Кубок України, матчі якого пройдуть в Дніпропетровську . Фото: з архіву

У вищій лізі чемпіонату України з волейболу завершився перший тур.

Стартувала нова першість України з волейболу в вищій лізі. Хмельницькі волейболісти свої перші матчі проводили на Буковині, звідки повернулися в якості лідера групи «А». А все завдяки трьом впевненим перемогам.

У першому ж матчі «Новатор» виграв із рахунком 3:0 у «Педуніверситету-ШВСМ» з Чернігова. У наступній грі хмельничани програли лише одну партію, але все одно здолали львівський «Барком-Кажани-2» з рахунком 3:1. У заключному матчі першого туру нашим волейболістам протистояли господарі майданчика «Родничок-Колос» з Новоселиці. Буковинцям вдалося добрячи попсувати нерви хмельничанам у першій партії, яка завершилася з рахунком 32:30 на користь гостей. Ну, а наступні дві партії хмельницькі волейболісти провели впевненіше та здобули перемогу в матчі 3:0.

«Новатор», після матчів першого туру, одноосібно очолив турнірну таблицю групи «А», здобувши 9 очок із 9 можливих. Матчі наступного туру пройдуть 18-20 грудня в Чернігові. Але хмельничани до цього часу не відпочиватимуть. Вже з 27 по 29 листопада на «Новатор» очікують чергові матчі. Тепер у Дніпропетровську в рамках другого етапу Кубка України. Суперниками хмельничан стануть дніпропетровський «Дніпро», ВК «Вінниця» та чернігівський «Буревісник-ШВСМ». Усі ці клуби, на відміну від «Новатора», виступають у Суперлізі чемпіонату України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую