ye-logo.v1.2

На Старосинявщині встановили меморіальну дошку загиблому в зоні АТО айдарівцю

Суспільство 2758
Меморіальну дошку встановили на фасаді школи, де навчався айдарівець
Меморіальну дошку встановили на фасаді школи, де навчався айдарівець. Фото: starasinyava-rda.gov.ua

Лише через півроку після смерті Вадима Шалатовського його тіло знайшли завдяки експертизі ДНК.

Днями у Старосинявському районі вшанували меморіальним знаком загиблого в зоні АТО 31-річного Вадима Шалатовського. Пам'ятну дошку встановили на фасаді Пасічнянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, агротехнічний ліцей», де навчався боєць.

Вадим Шалатовський був мобілізований до лав Збройних сил України і з серпня 2014 року брав участь у бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції, захищаючи територіальну цілісність і незалежність України. Старший солдат батальйону “Айдар” загинув 5 вересня 2014 року у бою на трасі Луганськ-Щастя.

Айдарівця поховали місцеві мешканці у Старобільську як невідомого героя. Лише через півроку після смерті тіло загиблого вдалося ідентифікувати завдяки експертизі ДНК.

Як повідомили у райдержадміністрації, на церемонії відкриття меморіальної дошки на подвір'ї школи зібралися, окрім учнівського та педагогічного колективів, рідні, друзі, представники влади, воїни-учасники АТО, щоб вшанувати пам'ять Вадима Шалатовського.

 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую