ye-logo.v1.2

На Хмельниччині виявили 74 нелегальних мігранти, яких мають виселити за межі України

Суспільство 2525
Суд прийняв рішення про примусове виселення мігрантів за межі країни
Суд прийняв рішення про примусове виселення мігрантів за межі країни. Фото: news.if.ua

Іноземців притягнули до адміністративної відповідальності.

Як повідомили у міграційній службі, на території Хмельниччини в ході операції “Кордон-2015” виявили 74 нелегали. За порушення правил перебування в Україні їх притягнули до адміністративної відповідальності.

“Відносно нелегальних мігрантів було прийнято рішення про примусове повернення, 19 рішень супроводжувалося подальшою забороною в'їзду на територію України терміном на 3 роки”, - розповіла головний спеціаліст міграційної служби області Лілія Квятковська.

За її словами, Хмельницький міськрайонний суд прийняв чотири рішення про примусове видворення іноземців за межі України. Ще трьох нелегалів розмістили в пункті тимчасового перебування, двох відправили до країн походження, одному іноземцю скоротили термін перебування в Україні.

Нагадаємо, операція “Кордон-2015” розпочалась в Україні ще влітку і була спрямована на боротьбу з незаконною міграцією та торгівлею людьми. Основними її завданнями є  комплексне застосування сил і засобів різних відомств щодо контролю місць появи незаконних мігрантів, ймовірних маршрутів їх руху та викриття існуючих каналів протиправної діяльності на всій території України.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую