ye-logo.v1.2

Збирайтеся, і гайда в зал, за новими досягненнями!

Спорт 2188

Тиждень п`ятий, і якщо можна так висловитись, останній. Але це ще не кінець.

Далі ми з тренером розпочинаємо вже роботу над побудовою тіла та опрацюванням окремих груп м`язів. В подальшому буду описувати те що відбуватиметься. А до того хочеться трішки розповісти про інше. Багато людей хочуть піти в зал коли дивляться в дзеркало на себе. На жаль велика кількість саме цим і обмежується. Як правило причини знаходяться різні: нема часу, нема грошей, нема ще чогось. Насправді для того, щоб піти займатися в зал окрім банального простого бажання нічого не потрібно. Обираєш зал для відвідування. Наприклад «Evolution». Відвідуєш його вперше, можна навіть не одразу починати займатись в перший день. Якщо не наважились. Просто спробуйте добратись до самого залу, коли гуляєте містом. Поставте собі питання - чи буде мені зручно три рази на тиждень добиратись сюди? Іноді зручно щоб зал був поруч домівки, дехто надає перевагу коли до залу можна ще й пройтись. Завітавши до залу, поспілкуйтесь з персоналом, дізнайтесь умови. Наступний крок - обрати собі кількість відвідувань. Ви можете оплатити окреме тренування, або взяти одразу абонемент на місяць. Як на мене, абонемент зручніше. Заплатив собі і більше над тим питанням не возишся. Тим більше, що сума не велика.
Оптимальний режим - три рази на тиждень. У зручний для себе час потрібно буде відвідувати зал та уважно слухати порад тренера. Не потрібно чекати миттєвих результатів. Перші заняття можуть принести купу розчарувань. Організм, звикаючи, вередує. Вас чекатиме біль креатури, не ажання йти до залу і подібні не зовсім приємні відчуття. Проте це лише перший тиждень, максимум півтора. Далі організм адаптується і починається найцікавіше. Тонус м`язів підвищується, покращується настрій, сон та загальний стан організму. Займаючись регулярно ти помічаєш, що перестаєш мерзнути в холодну пору, менше втомлюєшся на роботі, перестаєш хворіти. Це лише невеличка низка приємностей занять спортом. Чим довше займаєшся тим їх стає більше.
На першому етапі варто уважно слухати порад тренера і не бігти за миттєвим результатом. В іншому випадку замість задоволення від спорту можна отримати перевтому, травми. І тоді людина зазвичай опускає руки і перестає відвідувати зал. Ще й залишається при думці що - спорт, мовляв, це не для мене. Наполегливість та терпіння.
Головне пам’ятати - відвідування залу ви робите в першу чергу для себе Не для тренера, не для близьких, а заради себе самого. Тому лінощі, відмазки і решта моментів повинні залишатись поза тренуваннями. Це лише звичка ніц не робити. Після того, як організм звикає до регулярності відвідування залу він віддячить сторицею. Будуть періоди небажання, будуть періоди лінощі. Іноді буде хотітись облишити то все. Проте повірте, коли починаєш бачити перші результати, це неабияк тонізує та підбадьорює. Тому, хто ще вагається тому кажу - збирайтесь і гайда в зал, за новими досягненнями.

Партнер проекту спортивний клуб "Evolution"


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую