ye-logo.v1.2

У хмельницькому аквапарку знизили ціни

Суспільство 71206
За словами власника закладу, це найбільший аквапарк у Східній Європі
За словами власника закладу, це найбільший аквапарк у Східній Європі. Фото: з архіву

Тепер там можна дешевше купатися і самому, і з дитиною найближчі кілька місяців.

У хмельницькому аквапарку “7 Океан”, офіційне відкриття якого відбулось 21 листопада, з наближенням Нового року оголосили сезон новорічних цін. Про це повідомили в адміністрації закладу.

За словами керівництва аквапарку, ціни з нагоди свят суттєво зменшились і діють уже відсьогодні, 26 листопада. Тепер тут великі знижки на сімейні тарифи та для відвідування закладу однією людиною. Загалом, спростили усю систему, забравши обмеження ранкового та вечірнього часу.

У соцмережах уже оприлюднили прейскурант нових цін в аквапарку “7 Океан”, вони діятимуть найближчі кілька місяців. У будні за одну годину для дорослого ціна відпочинку обійдеться у 90 гривень, дитині - у 70 гривень. Дві години коштуватимуть 170 гривень і 130 гривень відповідно для дорослих і дітей. Тепер є новий тариф - цілий день, який дорослим коштуватиме 290 гривень, дітям - 240 гривень, а сім'ї дається знижка 15 відсотків.

Відпочинок у вихідний день за годину коштуватиме дорослим 100 гривень, дітям - 80 гривень. За дві години потрібно заплатити 190 і 150 гривень дорослим і дятям, плюс знижка у 20 відсотків для сім'ї. Цілий день обійдеться дорослому в 350, дитині - 290 гривень. Знижка на цілий день для сім'ї - 15 відсотків.

Нагадаємо, журналісти сайту “Є” порівняли тарифи на відпочинок в аквапарку у різних містах країни. Як виявилось, хмельницький заклад — не з дешевших.

Коментарі:

Лебідь Валентин 07.09.2016 14:55

4 вересня до мене на роботу зайшло 4 представника компанії Impulse Group і запропонували придбати чудову пропозицію premium card ONE DIAL, менеджер НАТАША id 10143 повідомила що разом з карткою на 5 жетонів для другої людини я отримаю квиток в аквапарк який включено у вартість пропозиції. Коли я виділив вихудний день для походу в 7 Океан зі своєю половинкою виявилось що у Аквапарку мені доведеться ПРИДБАТИ квиток. Після дзвінка на гарячу лінію у буклеті трубку підняла працівник компанії Рукавичко Інна, яка не змогла дати відповідь на мої питання і передала трубку "компетентному працівнику" який "залишив за собою право" не відрекомендуватись, а скромно вказати посаду помічника керівника, і почав пояснювати мені що я не те почув, такого не було, намагаючись пояснити "реальні умови" данної пропозиції. Після того як я повідомив що мені роз`язнили ці умови працівники Аквапарку, він повідомив що в мене є варіант вирішити це питання з нею особисто ввечері по телефону. Працівники аквапарку повідомили що я маю вирішувати питання з компанією Impulse Group, і так як в мене немає прямих доказів що менеджер надала мені неправдиву інформацію то навряд в мене щось вийде, але якщо я зможу це довести то мені повернуть гроші і вибачаться. Але ніхто не поверне мені втраченний вихідний і надію провести його позитивній обстановці з майбутньою дружиною, а також можливо хороше відношення до 7го Океану, який наймає рекламодавців що не перевіряють свій персонал щодо інформації який вони надають людям.

Тетяна Дембицька 26.11.2015 23:57

достаю citizen 888, путём не сложных вычислений выходит +50 грн, за тариф буднего дня 2 часа, (тариф который был до 14.00), а также +1 грн. за каждую следующую минуту.??? Верните утренний тариф

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую