ye-logo.v1.2

Хмельницький депутат, який обматюкав активіста, пояснив свій вчинок

Політика 3385

А тим часом відео з нецензурним висловлюванням обранця уже поширилось інтернетом.

Новообраний депутат Хмельницької міської ради (Об’єднання “Самопоміч”), нецензурно висловився на адресу активіста перед початком пленарного засідання. Обранець, який в минулому скликанні часто пропускав сесії і комісії, так відреагував на свою фотографію на одному з плакатів руху “Чесно”. На листі паперу, який тримав активіст Степан Кушнір, біля світлин був напис “Громада попереджає: прогули ведуть до відкликання”.

За словами Богдана Міхняка, він щиро вибачається перед активістами і громадою та шкодує про свій вчинок. Рух “Чесно” він поважає і цінує його роботу, а відреагував нецензурними словами на плакат, бо відчув свою образу.

“Сьогодні емоції взяли верх. Я вибачився перед Степаном Кушніром і громадськістю за те, що деякою мірою неадекватно себе повів. Але є об'єктивні причини, чому я був не на всіх комісіях: моя робота пов'язана з відрядженнями. Можна було це по-іншому сказати, я каюсь”, - прокоментував Богдан Міхняк.

Перед сесією депутатів зустріли з транспарантами

Активісти руху “Чесно”, які зібрались під міською радою з плакатами, прийшли нагадати депутатам про їхні обов'язки перед початком першого засідання.

“Ми нагадували новообраним депутатам про те, що слід бути чесними в своїх намірах, слід регулярно відвідувати і комісії, і сесії міської ради. Для цього вони й обиралися. Ми вимагаємо чесної політики, щоб вони робили свою справу. Не всі це розуміють. От депутат Міхняк різко оцінив наші вимоги нецензурними словами, а пан Кветко сказав, що нормальні люди зараз на роботі”, - розповів Степан Кушнір.

Як зауважив координатор руху “Чесно” у Хмельницькому Олег Черненко, активісти прийшли попередити обранців, що за ними слідкують, та нагадати їм основні правила роботи: не прогулювати, голосувати своєю карткою, працювати на громаду.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую