ye-logo.v1.2

ОФІЦІЙНО: «Проскурівського стрілка» затримано!

Кримінал 7373

Зброю при ньому не знайшли

Менше доби знадобилося хмельницьким правоохоронцям, аби затримати підозрюваного, який вчора ввечері поранив трьох людей у центрі Хмельницького.

Як повідомила керівник прес-служби Головного управління поліції в Хмельницькій області Інна Глега, Олександра Рачкова, якого підозрюють у нанесені вогнепальних поранень трьох хмельничан, затримали в мікрорайоні Озерна. "Він переховувався в лісі, - повідомила Інна В’ячеславівна. - Зброї, з якої він міг вчора стріляти, при ньому не було. Наразі його допитують".

Нагадаємо, вчора, 25 листопада приблизно о 20.00 лікарі швидкої допомоги повідомили поліцію, що в магазині «Карат», що на вулиці Проскурівського підпілля, невідомий поранив продавчиню 1977 року народження та покупця 1984 року народження. Коли на місце виклику приїхала слідчо-оперативна група, полісмени помітили чоловіка, схожого за описами на «проскурівського стрілка». Намагаючись зупинити його, той почав відстрілюватися, після чого вогнепальні поранення отримав перехожий 1968 року народження. Наразі усі троє потерпілих перебувають у лікарні.

Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області було відкрито кримінальні провадження за п. 1 та п. 13 ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» та ст. 348 «Посягання на життя працівника правоохоронного органу» Кримінального кодексу України, які об’єднали в одне. Максимальне покарання, яке загрожує зловмиснику — довічне позбавлення волі.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую