ye-logo.v1.2

Віньковецьке підприємство розтратило державного майна на майже 8 мільйонів гривень

Кримінал 1926
Підприємство не повернуло державне майно
Підприємство не повернуло державне майно. Фото: 234555.ru

Бізнесмени не повернули держпідприємству обладнання для вирощування та утримання курей.

Господарський суд зобов’язав товариство з обмеженою відповідальністю, що у Віньковецькому районі, повернути Державному публічному акціонерному товариству "НАК "Украгролізинг" 3 комплекти обладнання для вирощування та утримання курей загальною вартістю понад 9 мільйонів гривень.

“Посадові особи ТОВ не виконали договірні зобов’язання. Боржник своєчасно не повернув держпідприємству майно, яке ще у 2010 році було передане йому на відповідальне зберігання, - розповідають у прес-службі прокуратури. - Під час примусового виконання зазначеного судового рішення, держвиконавець повернув НАК "Украгролізинг" лише частину комплектів на суму 1,5 мільйона гривень”.

Решти ж ввіреного на відповідальне зберігання обладнання у ТОВ не виявилось.

Таким чином, службові особи товариства здійснили розтрату майна НАК «Украгролізинг» на загальну суму 7,5 мільйонів гривень, чим спричинили державному підприємству збитки в особливо великих розмірах.

За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за частиною 5 статті 191 (розтрата чужого майна в особливо великих розмірах) Кримінального Кодексу України. Триває досудове розслідування.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую